Wilton Family Office

Vermogen is er om u te dienen. U beschikt erover, hebt de verantwoordelijkheid en wellicht ook de zorgen. Hoe behaalt u nu een optimaal resultaat uit uw vermogen? Als Family Office benaderen wij deze vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Op basis van een integrale werkwijze komen wij tot een plan van aanpak. Hiermee brengen wij de vaak complexe vraagstukken terug tot de essentie. Wat bereikt u hiermee? Op deze manier krijgt u meer grip, inzicht en overzicht over uw familievermogen. Een waardevol perspectief.

Waardevol

Wilton is een Multi Family Office met vestigingen in Breda en Luxemburg. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij begeleiden en adviseren een aantal vermogende families, instituten en verenigingen. Concreet assisteren en adviseren wij hen bij de structurering, aansturing en invulling van de verschillende vermogensbestanddelen. Aan de hand van een gedisciplineerd proces dragen wij bij in het nemen van de juiste beslissingen om zodoende de continuïteit van het familievermogen te borgen.

Ons team

Hans Wilton
Arne van der Ent
Paul de Kroon
Roland Bezemer
Jaap Rijnberg
Sjoerd de Vries
Michiel Krauss
Hans de Kinderen
Cora Teeuwen
Joyce Goossen
Claudia Willemsen

Hans Wilton

Hans Wilton is partner/statutair directeur en verantwoordelijk voor de Family Office services. Voorafgaand was hij lid van de directie van The IBUS Company, een assetmanager op het gebied van internationale vastgoedbeleggingen. Daarvoor heeft Hans acht jaar lang voor Theodoor Gilissen Bankiers N.V. gewerkt, waarvan hij de laatste vier jaar verantwoordelijk was voor het opstarten van Theodoor Gilissen Bank in België. Hans is een ondernemer in hart en nieren. Open, betrokken en bevlogen. Hij koestert zijn klanten en grijpt graag nieuwe kansen aan.

Arne van der Ent

Arne van der Ent is als partner verantwoordelijk voor de activiteiten in Luxemburg. Arne heeft veel internationale ervaring opgedaan in onder andere Zwitserland en Luxemburg. Hij werkte daar twintig jaar voor twee onafhankelijke vermogensbeheerders. Arne is gespecialiseerd in het opzetten, structureren en beheren van familiale beleggingsfondsen. Gedreven als hij is, regelt hij graag alles voor zijn klanten.

Paul de Kroon

Paul de Kroon is partner bij Wilton. Voorheen was Paul als private wealth manager verantwoordelijk voor de integrale advisering van vermogende particuliere relaties en ondernemers. Vermogensstructurering en vermogensbeheer waren hierbij zijn specifieke aandachtsgebieden. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) en staat bij het Dutch Securities Institute (DSI) geregistreerd als senior beleggingsadviseur. Paul is niet alleen een fanatieke tennisser, maar loopt hard om doelstellingen van ‘zijn families’ te realiseren.

Roland Bezemer

Roland Bezemer is statutair directeur bij Wilton. Hij heeft veel ervaring opgedaan als onafhankelijke consultant voor zowel Family Offices als institutionele en private cliënten. Hij is meer dan 20 jaar actief op het gebied van corporate finance en vermogensbeheer. Roland is CFA charterholder en is een graag geziene gastspreker op diverse internationale family office congressen.

Jaap Rijnberg

Jaap Rijnberg is een allround financieel administratief specialist met brede ervaring in onder andere accountancy en bancaire sector. Zowel bij ABN AMRO Bank als bij Deutsche Bank Nederland N.V. heeft Jaap diverse functies uitgeoefend. Zo heeft Jaap een jarenlange ervaring als Senior Credit Officer. Binnen ons team houdt hij zich bezig met klantgerichte administratieve dienstverlening.

Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries is lid van de Raad van Advies van Wilton Family Office. Hij ondersteunt het management vanuit zijn veeljarige ervaring als senior finance executive, onder andere als financieel bestuurder van Exxon Mobil Benelux en Groep Treasurer van Arcelor Mittal. Ook was hij jarenlang voorzitter van de beleggingscommissie van een ondernemingspensioenfonds. Sjoerd is thans actief als consultant financiële strategie en risicomanagement bij Kinetic Consulting Ltd in Geneve en als commissaris.

Michiel Krauss

Michiel Krauss is thans werkzaam als managing director van Skagen Nederland en verbonden als adviseur aan Wilton Family Office. Hij is primair verantwoordelijk voor een Nederlandse ondernemersfamilie.

Hans de Kinderen

Hans de Kinderen heeft jarenlange ervaring op het gebied van Finance & Control. Op dit vakgebied heeft hij diverse functies uitgeoefend bij zowel beursgenoteerde als familiebedrijven. Binnen ons team ligt zijn expertise op het gebied van klantgerichte administratieve dienstverlening en rapportages. In zijn vrije tijd tennist en kookt hij met veel enthousiasme.

Cora Teeuwen

Cora Teeuwen is werkzaam als managementassistente. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de backoffice en ondersteuning van de directieleden. Zij is lange tijd werkzaam geweest bij Van Lanschot Bankiers als directiesecretaresse en later als assistent private banker. Cora biedt klanten altijd een luisterend oor en maakt ingewikkelde zaken verrassend simpel. Ze is hartelijk, praktisch en voortvarend.

Joyce Goossen

Joyce Goossen is managementassistente. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de backoffice en ondersteuning van de directieleden. Joyce is lang werkzaam geweest bij zowel bij Van Lanschot Bankiers als Banque Artesia (Nederland) als relatiemanager op de afdeling Private Banking. Joyce is gedreven en doortastend in haar werk. In haar vrije tijd besteedt zij veel tijd aan het trainen en opvoeden van haar honden.

Claudia Willemsen

Claudia Willemsen is net als Joyce en Cora werkzaam als managementassistente. Zij heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij Rabobank als assistent-accountmanager. Claudia kan uitstekend samenwerken, plannen en organiseren. Zij is getrouwd en moeder van twee dochters. Een echte Zeeuwse van oorsprong, maar inmiddels volledig ingeburgerd in Breda.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening?
Stuur ons een email met uw vraag, en wij helpen u verder.

info@wilton.nl

Contact

Postadres:
Postbus 4667
4803 ER Breda Nederland

Bezoekadres:
Loevesteinstraat 20B
4834 ED Breda Nederland

Telefoon +31 (0)76 522 37 45